2015. április 5., vasárnap

Superwoman - Toni Kross [Novella]


A lány 25 vonzó árnyalata


Shanti egészen jól tűrte, mikor a szolgálólányok kisminkelték az arcát. Kivételesen nem mozgott, nem tiltakozott annyit. Ma csak a szempillaspirál sokaságába kötött bele. Általában kiakadt, ha rá akarták adni a szárit és a dupattát, de ma mégis megengedte, sőt az egészet az édesanyja választásával. Shanti nem volt egyszerű indiai lány. Annak ellenére, hogy ő volt a Szultán legkisebb gyermeke, őt tartották a legbölcsebbnek a családban. A mai nap viszont különleges volt számára.
- Ne legyél tiszteletlen, amikor a vendégek megérkeznek - rázta meg lányát Kavita, a Szultán negyedik felesége.
- Azt hittem nem kedvelitek a futballistákat - lép ki édesanyja markai alól. Ő volt a világ legboldogabb indiai lánya, mikor megtudta, hogy a kedvenc csapata a Real Madrid a hazájukba látogat.
- Nem is, de édesapád szeretne jó benyomást kelteni azokra a férfiakra - ült le a középkorú nő, a lánya ágyára. - Mellesleg Kohinoornak férj kell.
- És te úgy gondolod, hogy apánk, majd engedélyezi ezt?
- Édesapád áldását adta rá - vágta rá az asszony. Kohinoor két hónapja töltötte be a tizennyolcadik életévét. A gyönyörű barna hajú lánynak minden férjjelölt megfelelt, de magának a Szultánnak magas elvárásai voltak. A lány kétségbeesetten próbált férjet találni magának. Minél előbb, annál jobb - mondogatta mindig.
- Van is kiszemeltetek, édesanyám?
- Mindenképpen szeretnénk, ha a férfi Spanyol származású lenne.
A lánynak a Spanyol származásra egyből beugrott Iker Casillas, Sergio Ramos, vagy éppen Isco neve, akik igazán félelemben lehetnek ma este.

*****
- Mindig is tudtam, hogy nem vagy szent Kross - lihegte a férfi fülébe. A lány teljesen meztelen volt, s már attól is felhevült a vére, hogy csak a férfi szemeibe nézett. Azokba a csodálatos szemekbe, amik most érte csillogtak. A lány érzékien végigsimított a Német férfi tökéletes testén. A vágyat, szinte érezni lehetett a levegőben. Shanti nem volt tapasztalt, mégis tudta, hogyan vegye el a férfi eszét. Nem csak gyönyörű, fiatal lányként, de igazi vadmacskaként is, megismerhette őt. Toni szerencsésnek érezte magát. Sosem gondolta, hogy az ártatlan levelekből - amiket az évek során váltottak - egy légyottba keveredtek. 
- Már nem bírom sokáig szépségem - suttogta. Kezei megindultak a lány mellei felé. Shanti mellbimbói azonnal megkeményedtek. Amikor a férfi ajkai végigcsókolták a combját, már nem bírta tovább. A férfira vetette magát. Az ajkuk egy percre sem vált el a másikétól. 

Mikor Toni a lányba hatolt, a csillagokat látta. Nem teketóriáztak. Úgy mozogtak együtt, mint két egyforma rugó, amik egymásba tapadtak. Mikor a lány elment, a férfi nevét sikítozva, Toni szíve hatalmasat dobbant. Tudta, hogy most szegett meg minden szabályt, amit magának kötött. Tisztában volt vele, hogy soha többet nem léphet India területére, ha mindez kiderül. Azt is tudta, hogy Shanti nagyon megütheti a bokáját, de jelenleg semmi más nem érdekelte, csak az, hogy a lány bőre az övéhez ér, hogy az ajka együtt mozog az övével. Bár tiltott volt, mégis tökéletes. Most már hitt benne. Most már elhitte a lány levelező nevét. A lány 25 vonzó árnyalattal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése