2015. május 7., csütörtök

TBD- 04

The Best Duo
Sziasztok!Nagyon sajnálom, hogy ilyen hosszú ideig kellett várni a következő részig. Nem tudom azt mondani, hogy megígérem minden héten megpróbálok részt hozni. Hamarosan nyár van, én pedig mindenképpen több idővel fogok rendelkezni. 
Üdv, 
Audriana Moore
Negyedik Fejezet

JAMES RODRÍGUEZ

- Szóval, Nicole rád is kivetette a hálóját? - bök oldalba nyújtás közben Ramos.
- Mi van?
Segio nevetve tovább áll, válaszra sem méltatva. Morogva folytatom tovább a feladatot. Borzalmasan unalmas már, hogy a fiúk azóta szívatnak, mióta kiderült, hogy lefeküdtem Nicoleval. Ha nem tudnám, hogy van magánéletük, azt hinném, hogy nem mások, mint kérdezős perverzek, akik arra gerjednek, hogyha más szexuális életét beszélik ki.
- James miért bicegsz? - kérdezi kissé idegesen Ancelotti.
- Csak begörcsölt a lábam, semmi komoly - felelem. Mogorván megdorgál, hogy igen is nagy dolog, majd elküld a sportorvosunkhoz, hogy kérjek némi lazító kenőcsöt. Itt a Madridiaknál minden tényleg profibb. Itt minden kis mozzanatunkra pontosan figyelnek. Ancelotti pedig tökéletesen kihozza belőlünk a maximumot.
- Anahi? - szólítom meg a nőt, aki fehér köpenyben háttal állva nekem pakolgat. Felkapja a fejét, majd felém fordul.
- Mond.
- Carlo küldött egy kis kenőcsét - felelem, majd felülök az ágyra. - Szörnyen begörcsölt a vádlim.
- Feküdj a hasadra - adja ki az utasítást. - Jobb, vagy bal?
- Bal.
Ahogy a keze a vádlimhoz ér, érzem, hogy az izmaim dolgozni kezdenek. Természetesen tőle is megkapom a fejmosást, hogy figyelnem kell magamra. Megígértette velem, hogy hogyha legközelebb ilyen fordul elő, nem várom meg, hogy Ancelotti ideküldjön, hanem egyből felkeresem őt.
- Jó ég James, ezek nagyon nagy csomók. Esküszöm legközelebb kinyírlak, ha eddig húzod magad.
Hát ez kedves. Így is tartok tőle, de ő még fenyeget is. Hát nem aranyos?
- Milyen volt a hétvégéd? - váltok témát. Addig sem oktat ki.
- Jó volt James, és úgy hallottam a tiéd is.
- Sergio, Ronaldo, vagy Marcelo mesélt?
- Jesé - kuncog fel. Azonnal felkapom a fejem. Jé, nevetni is tud.
- Miért beszél nekem folyton mindenki Nicolaról?
- Azért Rodrígues, mert mind ismerjük a lányt, és a múltját. Bár örülök neki, hogy találtál valakit, akivel elszórakozhatsz, de nem te vagy az egyetlen, akire lecsapott már. Sese, Roni, Isco, Jesé, de még Pepe is órákat mesélhetne róla, hogy Senora Fuentes miként próbálkozott be nála.
- Szóval örülsz, hogy találtam valakit? - támasztom meg az állam a kezemen, s feljebb emelve a fejem a szemébe nézek. Szempilláimat megrebegtetem, arcán pedig egy mosolygós grimasz suhan át.
- Ennyi maradt meg a mondandómból kisfiú? - rázza meg lemondóan a fejét. Várjunk csak, .... kisfiú? - Csak vigyázz vele.
- Felnőttek vagyunk Anahi. Ez csak szex volt.
- És ezzel ő is tisztában van?
- Nem tudom - vántom meg a vállam. - Biztos.
Miután elhagyja a számat az utolsó szó elgondolkodom. Biztos csak egy egyszerű kaland volt köztem és a lány között? Nem, határozottan nem csak egyszeri volt. De akkor mégis miért mondom ezeket Anahinak? Bár nem tartozom magyarázattal senkinek, és amúgy sincs semmi köze hozzá, hisz nem is kedvel engem. Én viszont nagyon kedvelem Nicola Fuentest, akit egyből fel is kell hívnom, amint hazaértem. Ha már új csapat, úgy ország, miért ne lehetne új kapcsolatom is végre. Salome biztosan kedvelni fogja, és Nicola elmondása szerint, ő imádja a gyerekeket. Nem lesz itt probléma. A barna hajú szépség engem határozottan megfogott. A kivételes csípő mozdulataival pedig teljesen belopta magát a szívembe.

ANAHI PUENTE 

- Anahi kérlek, ne legyél már mindig ilyen komoly - szorította meg gyengéden a karomat Sara. Pilar csak nevetve követett minket, míg Irina Cristianoval beszélt telefonon, aki már fél órája panaszolta a barátnőjének, hogy a fájós lába miatt unatkozik. 
- Drága barátnőm, mellettetek valakinek gondolkodnia is kell. 
- Nagyon vicces vagy - forgatja meg a szemeit Nagore. Én voltam a Real Madrid játékosainak barátnői, feleségei között a legfiatalabb, mégis a legidősebbnek éreztem magam. 
- Emlékeztek mikor a fiúk részegen egy sztriptíz bárba tértek be, és elkezdték másnap mesélni, hogy milyen kedves lányokkal találkoztak? - nevetett fel Clarisse miután elhaladtunk az említett klub mellett. A fiúk a BL után eléggé felöntöttek a garatra, s a megünneplést a Seducción nevű bárban folytatták tovább. Ahol különlegesen kedves, és készséges escort lányokkal találkoztak, akiket eléggé védtek is, miután Irina hatalmas patáliát csapva lekurvázta az egészet. A mai napig nem tudom elfelejteni a portugál arcát, aki az alkoholtól elmámorosodva védi Huanita becsületét, akit két gyermeke vár otthon, Miguel és Juan. 
- Nem is akarok visszagondolni arra - pufogott az orosz. - Cristiano még a mai napig emlegeti azt a nőt, akinek állítólag elragadó természete volt. 
- Életemben nem nevettem még annyit - jelentettem ki. Nagore csak barátian vállba bökött. 
- De csak azért mert Benedikt nem volt ott. 
- Bizony ám barátnőm, ha a te párod is ott lett volna, ugyan úgy felháborodtál volna, mint mi - veregetett vállon Pilar. 
- Rendben igazatok van. Inkább beszélgessük valami másról. 
- Talán elmondhatnád nekünk, hogy mégis miért nem kedveled az új kolumbiai játékosunkat -kíváncsiskodik Nagore. 
Csak megforgatok a szemem. Ezek a nők rosszabbak, mint a leghíresebb pletykarovat. - Nem mondtam, hogy nem kedvelem. Egyszerűen csak még nem bízom benne. Mindenkivel ilyen vagyok. 
- Nem Anahi, egyáltalán nem vagy ilyen mindenkivel. Ha Tonit ilyen rövid idő alatt megkedvelted, miért nem tudod befogadni Jamest is? 
- Nem tudom.
- Dehogy nem tudod - piszkálódik Irina is. - Nem akarod bevallani magadnak, hogy bizony James Rodrígues talán bejön neked. 
- Te örült vagy - nevetek fel hisztérikusan. Még, hogy tetszik nekem. Nekem nem tetszik James. Egyszerűen csak nem kedvelem a srácot. Nincs ezen mit magyarázom. 
- Talán igaza van Irinának. 
- Teljesen megőrültetek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése