2014. június 28., szombat

Bemutatkozás

Sziasztok! Audriana Moore vagyok. Elég sok blogot készítettem már, de majdnem mindet be is zártam pár rész után. Eddig még nagyon nem beszéltem róla, de imádom a focit, így már hónapok óta elkezdtem írni a részeket. A történet/történetek természetesen focistákról szólnak majd. Ugyan ez egy Real Madrid Fanfiction, olvashattok tőlem, majd más focicsapatokról szóló novellákat is.

Az első történet pedig a:

 THE BEAUTIFUL GAME

2 megjegyzés:

  1. szia :) engem nagyon érdekelne a történeted :D remélem hamar lesznek részek :P és remélem ezt a blogod nem fogod bezárni pár fejezet után mivel én is imádom a focit / jobban mondva a focis fanfictionokat :p / csak sajna kevés van belőlük amit nem csak elkezd az író hanem be is fejez :( /rosszabb esetben meg hirtelen már csak azt veszed észre hogy meghívós az oldal :( / na mindegy is remélem lesz már rész a héten ;)
    Üdv Timi
    u.i: Én biztosan fogom olvasni a blogod és kommentelni is ha nem is minden részhez de 2-3 részenként biztosan , időmtől függően / de megsúgom eddig a többi blogon is sikerült minden részhez szinte írnom :D /

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves mirmur55, köszönöm szépen a kedves szavakat, s nem tervezem befejezetlenül bezárni a blogot, s remélem nem is kell.

      Üdv,
      Audriana Moore

      Törlés