2015. január 3., szombat

TBD - 02

The Best Duo
Sziasztok! Köszönöm szépen a pipákat, a feliratkozókat! :) Folyamatosan csatlakozhattok a facebook csoporthoz, és a hivatalos oldalamhoz is.
Üdv, Audriana Moore
Második Fejezet

JAMES RODRÍGUEZ


Az edzés után kénytelen voltam taxit hívni, ugyanis Sergio nem tudott hazadobni, mert bent maradt a megsérült Ronaldoval. Sosem hittem volna, hogy az edzések, itt a Real Madridnál ilyen családiasan folynak. Annak ellenére, hogy Ancelotti keményen megdolgoztatott minket, jól éreztük magunkat a pályán. Az öltözőben Tonival beszélgettem, hiszen ő szintén új játékos itt, hogy ő mit is gondolt az edzésről. Elmesélte, hogy ilyen hangulat és felszabadultság sosem volt a Bayernnél. Bár nem akartam taxival menni, nem kockáztattam meg a gyaloglást, sem a rajongók miatt, sem azért, mert még kiismerhetetlen számomra Madrid. Annak ellenére, hogy Ramos megmutatta a legjobb szórakozóhelyeket, egyetlen egy bevásárlóközpontot, sem egy kisboltot nem mutatott meg. Örültem neki, hogy ilyen hamar befogadtak, bár legjobban inkább Ronaldoval és Marceloval jövök ki. Csupán ezért nem maradtam bent én is Cristianoval mert Carlo hazaküldött mindenkit pihenni. A sportorvos pedig megkérte a két fiút, hogy maradjanak ott és, ahogy bevitték CR-t úgy segítsenek majd neki, felöltözni és hazajutni. Amint kivizettem a taxist, és beléptem a házba, ledobtam a táskámat az előtérben, és tárcsáztam édesanyámat. Ha minden igaz anya holnap érkezik a kislányommal, akit már lassan két hete nem láttam. Megbeszéltük, hogy csak akkor jön, majd rendszeresen, ha már végleg berendeztem a Salomenak kialakított szobát, ami tegnap lakberendezők segítségével véglegesen elkészült. Nem értek én az ilyen lányos dolgokhoz, így megkértem Marcelo feleségét, hogy segítsen, de ő csak egy számot írt nekem egy cetlire, ami végül kiderült, hogy Nicola Fuentesé volt, a madridi lakberendező csillagé. A nő két nap alatt elrendezett mindent, én meg egy hétig törtem a fejem, hogy mi a különbség a pink és a rózsaszín között. Miután anya már harmadjára sem vette fel a telefont, feladtam és beletörődtem, hogy majd csak később beszélhetek majd édesanyámmal. 10 perc múlva, valaki csöngetett. Arra még volt időm, hogy magamra kapjam a pólót, amit átvettem. Mezítláb lecsörtettem a lépcsőn, majd belenéztem a biztonsági kamerába. Meglepődtem mikor Nicola alakját, s arcát láttam meg. Beengedve a hölgyeményt, egy futó pillantást nézek a tükörbe, hogy esetleg nem nézek - e ki rosszul.
- Senor Rodrígues, remélem nem zavarok - mosolygott rám. Csápos hangja hallatán, a kisördögöm egyből táncra perdült.
- Természetesen nem, jöjjön beljebb - invitálom be. Testére egy gyönyörű, vörös ruha tapad. Barna haja, vanília illata az orromba kúszik. Ilyen kellemes illattal is rég találkoztam. - Kérem tegeződjünk, hisz egyikőnk sem öreg.
- Rendben James - kuncog, majd leveti magát a kanapéra. Egyik lábát, kecsesen átdobja a másikon. A rövid ruhája még feljebb csúszik. A kisördög a fejemben már a Spanyol tánc minden mozdulatát eltáncolta, s most valami merészebbe, akar kezdeni. - Nemrég olvastam, hogy elváltatok a feleségeddel, nagyon sajnálom - sóhajtja. Szomorúan, együtt érzően próbál rám tekinteni, de a szemei elárulják. Egyáltalán nem sajnálja, hogy elváltam, és bevallom én sem sajnálom jelen pillanatban.
- Hát én nem igazán - felelem kurtán. - Mit szólnál egy kis borhoz? - kérdetem, mire csak egy határozott bólintást kapok válaszul. Miután előrekerestem, s felnyitottam az egyetlen bort, ami jelenleg a tartományomba tartozott, felkaptam két poharat, s a nappaliba érve, a bombázó mellé vetettem magam.
- Mesélj egy kicsit magadról, ha már úgy hozta a sors, hogy együtt borozzunk, így csütörtök délután.
- Spanyolországban születtem, kettős állampolgár vagyok. Míg édesapám Spanyol, addig édesanyám Német származású. 21 éves vagyok, és 16 éves korom óta dolgozom a lakberendező bizniszben. Édesapám segítségével, 17 éves koromra már leérettségiztem, és egyből munkába is álltam. Így lettem én Madrid első számú lakberendezője - kezdett bele a mesélésbe. - Imádom a természetet, kedvelem a bluse zenét, és első sorban imádom a csendet, és a rendet is. Kedves, odaadó embernek tartom magam, de ha valami kell nekem azt bármi áron megszerzem - sóhajtott, majd vigyorogva közelebb hajolt.
- A huncutot és a kacért kifelejtetted - mondom, majd nagyot kortyolok a poharamból. A keserű ital leszalad a torkomon, s mivel nem bírom a piát, már az első pohár elködösíti az elmémet. - Határozottan kacér vagy - nyalom meg az ajkaimat, mikor dekoltázsát közelebb nyomja az arcomhoz. Csodás éjszakának nézek elébe.

ANAHI PUENTE 

- Mikor kell visszautaznod? - húzódom közelebb a fiúhoz. Arcomat a meztelen mellkasába fúrtam, s magamba szívtam az édes illatát. Erős karjaival átölelt majd magához húzott. Havonta csak egyszer, kétszer tudtunk találkozni. Míg nekem Madridban, addig neki Németországban, Gelsenkirchenben van a székhelye. Körülbelül két éve találkoztunk. Ez olyan első látásra szerelem volt köztünk. Éppen Németországban jártam mikor Jens Keller, az FC Schalke 04 akkori vezetőedzője meghívott egy edzésre. A közös hang szinte az első pillanatban meg volt közöttük, s a szikra is, amit már régen nem éreztem. 
- Holnapután indulnom kell, de amint tudok jövök - nyom egy puszit a hajamba. Kezeimet szorosan köré fonom. - Anya már nagyon hiányol - csíp bele a karomba. Gyengéden a mellkasára csapom, majd mellkasomhoz szorítva a takarót felülök. Hívogató ajkaihoz hajolok, majd egy édes puszit nyomok rá. Úgy látszik neki ez nem elég, ugyanis Benedikt a tarkómnál tartva elmélyíti a csókot. Borostája az arcomat csiklandozza, míg orrát, néha - néha az enyémnek nyomja. Nevetve húzódom el tőle, miután megcsiklandozza az oldalamat. 
- Kell a takaró - rángatom meg az említett tárgyat, amit szorosan a mancsában tart. Kuncogva figyelem az elszánt tekintetét, ami azt sugallja, hogy a takaró ugyan le fog kerülni rólam pár pillanat múlva, de nem a zuhany alatt. Bene szempillantás alatt maga alá gyúr, majd először az orromra nyom egy apró puszit, majd a homlokomra, arcom két oldalára, nyakamba, szám két sarkába, végül pedig egy ellenállhatatlan csókban forrunk össze. 
- Alig várom, hogy Frau Höwedes legyél - szakítja meg a csókot. 
- Ahhoz előbb meg kell kérned a kezem - suttogom ajkai közé, majd a fogaim közé veszem az alsó ajkát, s kicsit meghúzom. 
- Mi van akkor, ha már azt tervezem? 
- Hiszem, ha látom - válaszolok, majd engedve a csábításának, az ajkaira tapadva megadom magam. 

Két órával később, már teljesen készen álltam a nappaliban, miközben Benedikt az utolsó kortyokat itta a kávéjából. Tegnap délután Iker meghívott minket ebédre, s a kapitányt nem lehetett visszautasítani. Bár szívesebben töltöttük volna kettesben, ezt a kis időt, nem akartuk megbántani a barátainkat, hisz mikor együtt vagyunk, szinte elszigetelődünk erre a pár napra az egész világ elől. 
- Édesem, el fogunk késni - kiáltom be a konyhába, miközben lehajolva összeszedem, a még tegnap este szétdobált ruháinkat. Az egészet egy kupacban lerakom az egyik fotelbe. Amint hazaérünk majd kimosom, persze, ha egyáltalán odaérünk.
- Dehogy késünk - terem hirtelen mögöttem. Kezeit a derekamra rakva húz közelebb magához. Hajamat oldalra söpörve, csókot nyom a nyakamra. Sóhajtva csúsztatom kezemet hátra a nyakához, majd megfordulva egy apró puszit nyomok az ajkaira. - Viszont Ikert nem kéne megváratni, még a végén életmódi tanácsokat osztogat majd - nevet fel. A vállára csapok, s belátva, hogy igaza van, felkapom a kocsikulcsot, s karon ragadva a Németet, kihúzom a lakásból. Megvárom, míg kulcsra zárja az ajtót, majd beüti a kódot a biztonsági zárba is. Miután átpasszoltam neki a kocsim kulcsát, bepattanok az anyós ülésre.
- Ronaldo, hogy van? - kérdezi, miután kifordultunk az utcából.
- Egész jól, megmondtam neki, hogy a következő edzésig jegelje a térdét, és adtam neki izomlazító kenőcsőt is. Nem esett, hála istennek komolyabb baja, de muszáj megelőznünk a végzetes bajt - sóhajtom. Cristiano a VB szezon alatt nagyon megerőltette a térdét, így nem kérdéses, hogy pihennie kell. Meglátom, hogy milyen lesz a következő edzésen és, ha szükségem még pár edzésről is eltiltom. Mivel tudom, hogy a Portugál úgysem tartaná be, az ágyban pihenést, tegnap edzés után telefonáltam a barátnőjének. Irina lelkére kötöttem, hogy Cristiano kölyökkutya szemei ellenére, sem szabad neki megengedni, hogy felkeljen. Ilyen helyzetekben nagyon örülök, hogy jóban vagyok a játékosok barátnőivel. Ha a srácok rám már nem hallgatnak, bekeményítek és felhívom a barátnőket, feleségeket, így szerezve a srácoknak kínzó perceket.